ȘTIRI DIN SĂNĂTATE

Vederea Dvs. clară este în mâinile dumneavoastră

Aproape că rămăsesem oarbă. Bunica de 93 de ani, Elena Stoian, a povestit, cum a reușit să scape de operație cu o cataractă în stadiu avansat.

Elena Stoian nu se aștepta la așa de mulți oaspeți la aniversarea ei de 93 de ani. Ea trăiește singură de foarte mulți ani. Singura ei fiică a murit acum 16 ani. Nepoții și strănepoții stau foarte departe.Doctorul Marinescu Alexandru: "În România, diabetul este tratat cu medicamente de generația trecută, de aceea, numărul bolnavilor crește în fiecare an"


La cei 93 de ani ai ei, Elena se simte foarte tânără . Acum câțiva ani a reușit să scape de cataractă, care a chinuit-o 45 de ani! Cum a făcut ea asta? Nonagenara a împărtășit secretul ei cu corespondentul nostru.

Pot vedea bine din nou și pot lucra în grădină. Cresc animale: iepuri, găini»


Corespondent: Elena, întrebarea noastră principală este cum putem păstra fericirea, sănătatea, energia și chiar să avem grijă de grădină la o așa vârstă înaintată. În ce constă secretul?

- Nu am fost mereu așa. Toată viața am lucrat ca învățătoare la școală. Este un serviciu foarte dinamic și stresant. La 48 de ani, începusem să văd lucrurile din jur ca într-o ceață, inițial nu așa de puternic, dar apoi vedeam totul ca printr-o sticlă aburită, și în fiecare zi aveam senzația că sunt într-o ceață. Așa mi-a apărut și progresat o cataractă odată cu vârstă.

Doctorii mi-au prescris niște picături de ochi. Acum nici nu mai țin minte care au fost. M-au ajutat puțin, dar dacă uitam să le folosesc o singură dată, atunci totul devenea din nou încețoșat.

În același timp, am continuat să lucrez, deși chiar și atunci mă simțeam bătrână . Și odată m-a luat salvarea direct de la școală. Exact în timpul orelor, mi s-a înnegrit totul în fața ochilor de nu puteam să îmi văd nici palmele. Mi-au făcut o injecție și mi-au pus un bandaj la ochi. O lună am stat la spital. Când mi-au dat jos bandajul, începusem să văd din nou totul dar fără claritate. Apoi m-au externat și trimis la un doctor.

El mi-a prescris suplimentar față de aceste picături și altele. După cum îmi aduc aminte acum, îmi puneam 6 diferite picături în fiecare zi. Am cheltuit mulți bani ca să le cumpăr. Mergeam la farmacie ca la supermarket.

Trebuia să utilizez din ce în ce mai multe medicamente. Dar de la acest tratament, boala nu s-a dus. Și dacă era numai asta. La 68 de ani m-au trecut ca invalidă.

Mi s-a spus că pot să îmi păstrez numai vederea pe care o am acum. Da, am înțeles și singură că ei nu au învățat încă cum să trateze cataracta. Nu mă simțeam foarte bine de la tot ce se petrecea.


70% dintre oamenii cu vederea încețoșată, o pierd COMPLET în decurs de 5 ani.

Eu, probabil, aș fi și murit așa, dacă nu era una dintre cunoștințele mele vechi care să mă ajute. Fiul său a fost academician al Institutului de Cercetare a bolilor oftalmologice, și îl cheamă Ionuț. L-am rugat să îmi opereze ochii.

El mi-a zis: fiecare al zecelea pacient după operația ochilor își pierde în totalitate vederea FĂRĂ ȘANSE DE A MAI SE REFACE! El mi-a mai spus, că cataracta apare de obicei din cauza descompunerii proteinelor în cristalinul ochiului, și dacă extrageți proteinele din cristalin, vă puteți readuce 100% vederea la orice vârstă.

În același timp, în Israel au loc cercetări, și ei au învățat cum să extragă proteinele din cristalin. Atunci, Ionuț mi-a propus să țin o cură de tratament. Rezultatul a fost fără cuvinte. Peste 2 săptămâni vederea mi s-a refăcut în totalitate! Nici nu vă puteți imagina, ce bucurie este să vezi din nou natura, animalele și fețele! Și cel mai important este că NU TREBUIE să mai cumpăr aceste picături de ochi!

- Corespondent: nu ați putea să îmi povestiți, cum ați extras exact proteinele din cristalinul ochiului?

- De fapt, acum e mai simplu de făcut. Înainte trebuiau comandate ierburi speciale din diferite țări, și din ele făcute tincturi speciale. Acum nu trebuie făcut nimic, iar procesul în sine durează 2 săptămâni!

Există un remediu foarte bun care se numește Oculax. Este special conceput pentru extragerea proteinelor din cristalinul ochiului. Luați acest remediu numai de 2 ori pe zi și gata.

Această metodă despre care ne-a povestit nonagenara, într-adevăr pare funcțională și eficientă. Chiar este așa? Înainte să publicăm acest material și să-l facem accesibil pentru cititori, am decis să mergem la o consultație la celebrul doctor oftalmolog român Monica Pop


* Monica Pop - este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București

- Corespondent: Monica Pop, după părerea dumneavoastră, refacerea proteinelor cristalinului ochiului poate într-adevăr preveni orbirea?

- Da, poate. Vederea pacientului depinde de calitatea și cantitatea proteinelor din ochi. Desigur, Elena Stoian a descris toate procesele care au loc în organism la un nivel foarte simplu, dar per total, așa e cum a spus

- Corespondent: nu ați putea să ne povestiți despre remediul Oculax? Cum acționează?

- Oculax este un remediu israelian, care este exportat în 18 țări ale lumii, inclusiv în România. Distribuirea remediului în țara noastră este realizată de către Institutul de cercetări științifice în afecțiuni oftalmologice. Adică, Institutul principal al țării. După cum se știe, remediul a fost creat pe baza medicamentelor, cu care s-au tratat elita țării. Este adevărat că oamenii de știință au prelucrat o nouă formulă, pentru că tehnologiile moderne sunt mult mai avansate, decât acum 50-60 de ani. Mai exact, remediul își face mai bine efectul acum decât și-l făcea atunci. Deși, deja de atunci se considera ca fiind de departe cel mai eficient remediu pentru îmbunătățirea vederii.

Principalele ingrediente active ale Oculax sunt luteina și zeaxantina. Aceste substanțe, pot împreună să pătrundă în ochi și sintetizează proteinele pentru cristalin. De fapt, după asta ochii întineresc.

Studiem acest remediu în Academia noastră, sintetizează foarte bine proteinele necesare în decurs de 1-2 săptămâni de tratament. Vreau să vă arăt rezultatele acestor cercetări. La testări au luat parte în total 300 de voluntari.


Pe lângă luteină și zeaxantină, Oculax mai conține aproape 50 de vitamine benefice pentru ochi și vase de sânge, macro și microelemente.

În afară de toate acestea, Oculax are următoarele proprietăți:


Adică, acest remediu are un efect complex. Este proiectat pentru refacerea în mod complex a sistemului ocular după 40 de ani

Atenție: s-a demonstrat că acum este cea mai bună perioadă pentru începerea tratamentului afecțiunilor oculare. Datorită stabilizării temperaturii medii, metabolismul funcționează mai accelerat, circulația sângelui crește, se mărește aportul de sânge și oxigen către organele interne și astfel se întărește efectul de la administrarea remediului. Vindecarea este cu 64% mai ușoară, decât în altă perioadă a anului.

- Corespondent: de unde se poate cumpăra Oculax și cât costă cu aproximație?

Acum este valabilă o promoție(al ), și trebuie să lăsați o cerere pe site-ul oficial al vânzătorului. De asemenea, în această perioadă mai este valabilă o reducere de 80%.

Deoarece stocurile Oculax se termină, producătorul a decis să oprească distribuirea remediului (inclusiv).

img
-80%

Formularul oficial al comenzii

Nr. 29.982 din 30.000 de la

Pentru a primi Oculax indicaţi Numele și Telefonul de contact în câmpurile de mai jos și faceţi click pe butonul "PLASAŢI COMANDA"

Începutul promoției

Promoția se termină

Preț vechi:
495 ron
Preț nou:
99 ron*

* Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie

Comentarii:

Ana Constantin

Vă mulțumesc mult pentru acest articol! Este foarte important pentru mine. În ultima perioadă stau foarte mult în fața calculatorului, și vederea mi se înrăutățește. Am comandat Oculax.

Marian Cursaru

Sunt de acord cu părerea doctorilor. Remediul este minunat! Înainte să-l iau, aveam vederea -2 la un ochi și -3 la altul. Acum am -1 la amândoi, adică mi s-a refăcut aproape în totalitate vederea. Până acum, niciun alt remediu nu m-a ajutat ca acesta...
img

Daniel Velișcu

Am comandat. Mi-au promis că îl vor livra într-o săptămână (în Constanța). Când va ajunge, voi încerca și după aia vă scriu părerea mea.

Cristina Slav

Nu demult m-am uitat la o emisiune despre vedere. Ei au vorbit acolo și despre Oculax. Mulți doctori l-au recomandat.

Diana Stanciu

Sunt de acord cu toate comentariile. Remediul este foarte bun. L-am luat toată familia, cu toții aproape aveam o vedere proastă. La fiecare în parte au avut loc îmbunătățiri considerabile. Fiicei mele i s-a îmbunătățit vederea cu 3 unități după 1 cură de tratament, și chiar și doctorul a confirmat asta. Suntem foarte mulțumiți de Oculax.
img

Rebeca Toma

Am comandat. De fapt, la ofertă este destul de ieftin.

Corina Achim

Oculax este un remediu destul de cunoscut. Am auzit multe despre el. Câteva dintre cunoștințele mele l-au luat și l-au lăudat.

Cristian Geambașu

Astfel, după cum am promis, vă scriu despre impresiile mele. Mi-a fost livrat Oculax la timp, cum mi s-a spus, peste o săptămână aveam remediul deja acasă, mi l-a adus un curier. Iar acum cel mai interesant lucru, adică, care sunt efectele sale. Îl folosesc de numai o săptămână, dar rezultatele sunt simțitoare. Vederea se îmbunătățește într-adevăr. Alaltăieri, am văzut chiar de la depărtare numărul autobuzului. Sunt mulțumit în totalitate de acest remediu. Voi continua să-l iau. Recomand tuturor! Cel puțin, merită încercat.
img

Andrei Baicu

Mulțumesc. Am luat Oculax la o ofertă. Vreau să încerc, vederea mi se deteriorează cu fiecare an ce trece, dar îmi e teamă să fac operație. Vecinul meu a făcut și suferă deja de 2 ani. Totul se cangrenează și nu se mai reface.

Nina Gogan

Mulțumesc!))

Mariana Popescu

În spatele unor chestii dubioase mereu sunt mulți bani ascunși... O prietenă și-a făcut operație la ochi anul trecut. De două ori (a trebuit să mai facă încă o dată). Vederea dintr-un ochi s-a înrăutățit puternic. Pentru mine am decis, să îmi refac vederea fără vreo operație.

Andreea Enache

Azi am primit coletul. Totul este în regulă. A venit repede. A ieșit foarte ieftin. Deja am început să iau.

© 2023